Haber

Uçakta doğum yapana kadar hamile olduğunun farkında değildi.

Uçak yolculuğunda yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Ekvador’un Guyaquil kentinden Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a giden Tamara isimli kadın mide ağrısı şikayetiyle tuvalete gitti. Ardından büyük şaşkınlık yaşayan kadın doğum yaptı.

DOĞUM ZAMANINDA HAMİLE OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ

Tamara, doğum sırasında hamile olduğunu anladığını söyleyerek şaşırırken, sürpriz doğumun ardından uçaktaki Avusturyalı iki doktor ve bir hemşirenin Tamara’ya yardım ettiği belirtildi. Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, anne ve bebeğin sağlık durumunun yeterli olduğu belirtilirken, bebeğe uçaktaki yardımcı yolculardan biri olan Maximiliano’nun adı verildi.

“BEBEĞİ ELİNDE OLSUN”

Uçağın Amsterdam Schiphol Havalimanı’na inmesinin ardından Tamara ve Maximiliano, Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid Hastanesi’nde tedavi altına alındı. “Tamara Hollanda’ya inmeden birkaç saat önce karnı ağrıdı ve tuvalete gitmeye karar verdi. İki sancıdan sonra aniden bebeğini kucağına aldı. Tamara’nın hamile olduğundan haberi yoktu ve oldukça şaşırmıştı. bu olay. Neyse ki Tamara.” ve Maximiliano’nun sağlık durumu iyi.”

MADRİD’E GİTMEK İÇİN

Açıklama şöyle devam etti: “Kadın doğum departmanındaki ekip, hem anne hem de oğlunun en iyi şekilde tedavi görmesi ve Maximiliano için gerekli evrakların hazırlanması için mümkün olan her şeyi yaptı. Tamara ve Maximiliano en kısa sürede Madrid’e gidecek. Spaarne Gasthuis iyi dileklerde bulunuyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu